Artist in the Spotlight

Bij de Kunstsuper Delft staan telkens twee kunstenaars in de schijnwerpers met hun werk. Zij kunnen gedurende twee maanden wat meer werk exposeren op een prominente plaats. Tijdens de opening vertellen de kunstenaars over hun werk.

Opening     zondag    16 september 2018 16:30 uur     

IEDEREEN WELKOM    TOEGANG GRATIS

Lennie de Boer-Dirksen, aquarellist www.lenniedeboer-aquarellen.nl

Lennie is aan de KABK afgestudeerd in 1979, is een aquarelliste pur sang. Zij vindt het leuk om verschillende technieken en stijlen te proberen, van spon-taan en spetterend tot zacht en verstild maar nooit abstract. Zij schroomt niet om met ver-schillende mediums en losse pigmenten te werken maar altijd op een basis van een klas-siek gemaakte aquarel. Speciaal voor de Kunstsuper maakt zij dierenportretjes in aquarel die op een doekje van 20 x 20 cm worden verlijmd zodat er geen vervelende spiegeling of breuk van glas bij vervoer is.

Wil Kooman, hoeden designer www.wilkooman.nl

Als het aan Wil Kooman ligt, wordt het een vrolijke herfst! Zij toont haar nieuwste collectie hoeden en baretten in ‘sprekende’ kleuren, van soepele wollen stof. Haar ontwerpen zijn eigenzinnig, modieus en soms een tikje gedurfd. Wil Kooman deed mee aan een internationa-le hoedenontwerpwedstrijd in Frankrijk, met als thema ‘NOMADE’. Haar ontwerp werd geselecteerd voor de expositie in Musée du Chapeau in Chazelles-sur-Lyon. 

Tot 13 september 2018 nog te zien Christa van Rijs; zilversmid www.sieraad-ontwerp.nl en Fred Breebaart, Giclée’s www.fredbreebaart.nl

 

 

 

Je ziet altijd weer nieuwe dingen als je de Kunstsuper Delft binnenloopt. Vaak is er werk te zien van nieuwe deelnemers. Maar ook brengen de kunstenaars regelmatig nieuw werk en zorgt de styling voor een andere presentatie. Zo is het iedere keer de moeite waard om even een kijkje te nemen in de Kunstsuper Delft.