Artists in the Spotlight

Bij Kunstsuper Delft staan telkens twee kunstenaars in de schijnwerpers met hun werk. Zij kunnen gedurende twee maanden wat meer werk exposeren op een prominente plaats. Tijdens de opening vertellen de kunstenaars over hun werk.

Ruud Jaspers en Fabiana Nobbe staan van 17 november  t/m 15 januari met hun werk in ‘the spotlight’ bij Kunstsuper Delft.

 U bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Fabiana Nobbe haar passie is het creëren van afbeeldingen in hout. Met de hand zaag ik stukjes hout ( max 6mm dik), schuur en beits/lak de losse stukjes hout. Daarna verlijm ik alles aan elkaar en op een ondergrond om stevigheid en body te geven. Buiten portretten, flora, fauna en fantasie behoren 3D vormen ook tot de mogelijkheid. Daarnaast maak ik siervazen en lampen van hout en glas.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0082_2-3-819x1024.jpg Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0111-2-1024x1024.jpg

Ruud Jaspers maakt “Kunst uit de keuken”.
De ingrediënten bestaan uit potten, pannen en bestek. In de 20 jaar dat ik deze hobby doe, is het een uitdaging om steeds weer van bestaande vormen, door het te verbuigen, te zagen en te lassen, een creatief of functioneel voorwerp te maken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_0509-1-1024x768.jpg

Kunstsuper Delft  zoekt een vrijwilliger als coördinator

Wij zijn

– een bruisende artistieke organisatie en dé expositie-

en verkoopplek voor kunstenaars uit Delft en omgeving;

– gehuisvest in een historisch pand aan het Sint Agathaplein 4

te Delft;

– op vrijwillige basis gerund door circa 55 enthousiaste

kunstenaars en kunstliefhebbers.

Wij vragen

Een initiatiefrijke en communicatief sterke man of vrouw,

– die woont in Delft en affiniteit heeft met beeldende kunst en

vrijwilligerswerk;

– die lid wordt van het Coördinatieteam en verantwoordelijk voor

de coördinatie van de dagelijkse gang van zaken;

– die gemiddeld 10 uur per week beschikbaar is;

– die het eerste aanspreekpunt wordt voor vrijwilligers,

kunstenaars en externe contacten;

– die samen met de leden van het Coördinatieteam het bestuur

adviseert.

Reacties voor 30 november via info@kunstsuperdelft.nl. Voor nadere kennismaking en meer toelichting maken we graag een afspraak. Meer informatie: www.kunstsuperdelft.nl.

—————————————————————————–

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Ben je een kunstliefhebber en vind je het leuk onze bezoekers te ontvangen, de kunstwerken toe te lichten en te verkopen?

Meld je dan aan als vrijwilliger in de functie van gastheer/gastvrouw!

Tevens zoeken we een vrijwilliger in de functie van coördinator.

Meer informatie te verkrijgen via info@kunstsuperdelft.nl en www.kunstsuperdelft.nl

Heb je een vraag over de Kunstsuper? Stel deze vraag via dit formulier rechts.

Ben je een kunstenaar en wil je meedoen? Voor de voorwaarden en procedure klik je op onderstaande knop.

———————————————————–

Tulpenvaas

De tulpenvaas is een onderdeel van de route van de Gouden Draad. Tien kunstenaars hebben elk in eigen techniek een onderdeel gemaakt. Van negen onderdelen is ook een detail gemaakt. De negen details komen in etalages van winkels en culturele instellingen in Delft te liggen. Deze winkels en instellingen hebben ook het Gouden Product of een Gouden Project  bedacht voor het thema de Gouden Eeuw. Deze details vormen de speurtocht in de route. Als je de negen details tijdens de speurtocht ontdekt hebt, kan je een presentje ophalen bij de Kunstsuper Delft. Vanaf 26 april kan de route de Gouden Draad gelopen worden en gaat ook de speurtocht van start.Uitleg en spelregels over de speurtocht zijn te vinden in de folder over de activiteiten tijdens dit Gouden Eeuw jaar.

Dit jaar bruist Delft van gouden activiteiten.

          

 Nieuw in de Kunstsuper:

designobjecten van 12 studenten TU-Bouwkunde en Industrieel Ontwerpen. Daan Veltman is de ontwerper van het presentatie meubel. Er worden zowel unieke producten als ontwerpen in een kleine oplage getoond en verkocht. Tycho van Gelder maakte dieren van MDF.

 

 


Je ziet altijd weer nieuwe dingen als je de Kunstsuper Delft binnenloopt. Vaak is er werk te zien van nieuwe deelnemers. Maar ook brengen de kunstenaars regelmatig nieuw werk en zorgt de styling voor een andere presentatie. Zo is het iedere keer de moeite waard om even een kijkje te nemen in de Kunstsuper Delft.