opening  artist in the spotlight;

Zondag 20 mei 16.00 uur, nog te zien tot 12 juli 2018

Shahaila Winklaar;      artist designer
Zij staat bekend om haar kunst met kernachtige en met stevige zwarte lijnen. Aanvankelijk waren dit vooral abstracties van machtige mensen maar in het afgelopen decennium neemt haar erfgoed een steeds belangrijker plaats in haar werk. De kijker ontdekt geabstraheerde meesterwerken van zeventiende-eeuwse schilders zoals Johannes Vermeer tot aan precolumbiaanse grottekeningen van haar voorouders.
“Met mijn kunst wil ik kunstliefhebbers anders laten kijken naar de klassieke kunstwerken, anderzijds maak ik graag mensen die nog niet echt bekend zijn met kunst enthousiast op een toegankelijke manier.”
www.winklaar.nl

Trees van der Voort;      beeldhouwwerk en bronzen sculpturen.
Haar voorkeur gaat uit naar de zachtere steensoorten die zonder tussenkomst van machines bewerkt kunnen worden.
De hardheid van de steen, de vorm en het formaat bepalen de keuze.
Daarnaast maakt zij ook objecten in brons. Hierbij gaat het om toevoegen i p v weghalen. Zij bouwt haar beeld op door kneedbare was toe te voegen, waarna een mal gemaakt wordt waarmee het beeld gegoten kan worden.

www.beelderijen.nl

     

 

 

 

 

 

Je ziet altijd weer nieuwe dingen als je de Kunstsuper Delft binnenloopt. Vaak is er werk te zien van nieuwe deelnemers. Maar ook brengen de kunstenaars regelmatig nieuw werk en zorgt de styling voor een andere presentatie. Zo is het iedere keer de moeite waard om even een kijkje te nemen in de Kunstsuper Delft.