In verband met het verlengde maatregelenpakket van het kabinet, blijft de KUNSTSUPERDELFT tot nader order nog dicht.

ARTIST IN THE SPOTLIGHT

Vanaf het moment dat we weer open mogen, staat het werk van Niki Bierling van den Berg en Noëlle van der Hagen centraal.

Niki Bierling van den Berg

Nikki vertelt: “Ik vind het fantastisch om mensen blij te maken door het dragen van één van mijn creaties! Dat kan een unieke, handgemaakte hoed zijn, maar ook een fascinator, hoed van stof, regenhoed, haarband of haarcorsage. Hoeden maken is een oud ambacht, dat ik op eigentijdse wijze vorm geef. Naast hoeden voor Prinsjesdag of voor een bruiloft maak ik, met oog voor detail, in m’n atelier in Spijkenisse, ook hoeden voor dagelijks gebruik. Een hoed of fascinator (haardecoratie) maakt je outfit écht compleet. Het dragen van een unieke, handgemaakte hoed geeft je meer zelfvertrouwen, waardoor je gaat stralen!

Voor iedereen bestaat dé perfecte hoed! Kom eens langs en kijk wat een hoed met je doet!”

Noëlle van der Hagen

Enchanting Textile Art

Verwondering is de kern van het werk van Noëlle van der Hagen. De magie of de verwondering die je voelt als je als kind door een caleidoscoop kijkt, of wanneer de zon door een glas-in-lood raam schijnt. Zij maakt lichtobjecten en sculpturen van textiel. Licht, kleur en glans ontstaan door het gebruik van glanzend, kleurrijk en transparant organza. 

Zo verleidt zij de kijker om te zich te verwonderen en even af te dwalen van de dagelijkse werkelijkheid. 

Tijdens haar loopbaan in het bedrijfsleven heeft zij diverse kunstopleidingen gevolgd en in 2018 is zij gestart als beeldend kunstenaar.

Je ziet altijd weer nieuwe dingen als je de Kunstsuper Delft binnenloopt. Vaak is er werk te zien van nieuwe deelnemers. Maar ook brengen de kunstenaars regelmatig nieuw werk en zorgt de styling voor een andere presentatie. Zo is het iedere keer de moeite waard om even een kijkje te nemen in de Kunstsuper Delft.