Na een stil voorjaar bruist het deze zomer weer van de activiteiten op het Agathaplein en in de Kunstsuper.
Met een aangepaste inrichting , 1,5 meter afstand en eenrichtingsverkeer kunt u zonder problemen rustig rondkijken in De Kunstsuper.
Veel kunstenaars exposeren nieuw werk. 
Leo van der Hout en Jan Willem Hoftijzer zijn de komende maanden de Artist in the Spotlights. 

Vanaf 1 juli 2020 zijn de openingstijden uitgebreid

donderdag en vrijdag:  11.00-17.30 uur
zaterdag en zondag  :  11.00-17.00 uur

Leo van de Hout en Jan Willem Hoftijzer zijn de komende maanden de Artist in the Spotlights. 

Leo van der Hout

Autodidact kunstenaar, sinds september 2017 verbonden aan Kunstsuper Delft. Ik ben een groot bewonderaar van de Stijlgroep en de Nulgroep. De objecten en wandreliëfs die ik maak zijn een mengeling van deze stijlen. Mijn inspiratie haal ik uit structuren en vormen die ik tegenkom. Bij voorkeur werk ik met materialen die normaliter weggegooid worden. Deze bewerk ik met karton, papier en lijm en vervolgens beschilder ik het geheel met witte verf om de vormen in het licht beter uit te laten komen. 

LINK NAAR VIDEO WAARIN LEO VERTELT OVER ZIJN WERK.

Jan Willem Hoftijzer

Industrieel ontwerper, hoofddocent ‘design sketching’ en onderzoeker. Ik zie tekenen als een intensieve manier van kijken naar een object of scene en het zoeken naar de essentie. Ook gebruik ik die kennis voor abstract of verzonnen beelden. Ik wissel af tussen concreet en imaginair. Hiervoor gebruik ik simpele, meestal monochrome middelen, afhankelijk van wat voorradig is, vaak in een notebook. Bij het creëren van iets niet-bestaands heb je de vrijheid om een kleine nieuwe wereld te scheppen. Een met trappetjes, paadjes of hoekjes in een sereen dorpje of in


Je ziet altijd weer nieuwe dingen als je de Kunstsuper Delft binnenloopt. Vaak is er werk te zien van nieuwe deelnemers. Maar ook brengen de kunstenaars regelmatig nieuw werk en zorgt de styling voor een andere presentatie. Zo is het iedere keer de moeite waard om even een kijkje te nemen in de Kunstsuper Delft.