Geschiedenis

In 2010 is de “HYPO-Kunstsuper” gestart in het oude postkantoor aan de Hippolytusbuurt als  expositieplek bij TOP en Delft Design.

Toen voor het gebouw aan het Sint Agathaplein 4,  een nieuwe bestemming werd gezocht door de gemeente, hebben wij samen met de huidige partners  het plan ingediend om hier een bruisende, culturele invulling te realiseren, gericht op het samengaan van kunst, cultuur en techniek. In 2015 werd het Prinsenkwartier geopend.

Nadien zijn wij officieel verder gegaan onder de naam “Kunstsuper Delft”.

Onze missie

Kunstsuper Delft wil een platform bieden voor de kunstenaar uit Delft en omgeving om zichzelf te ontwikkelen en te presenteren en wil de bezoeker op een inspirerende manier in aanraking laten komen met kunst in al haar verschijningsvormen.

Je ziet altijd weer nieuwe dingen als je de Kunstsuper Delft binnenloopt. Vaak is er werk te zien van nieuwe deelnemers. Maar ook brengen de kunstenaars regelmatig nieuw werk en zorgt de styling voor een andere presentatie. Zo is het iedere keer de moeite waard om even een kijkje te nemen in de Kunstsuper Delft.