JAN SCHOONHOVEN

Van 6 juli 2023 t/m 7 januari 2024 is bij Museum Prinsenhof de expositie Lothar Wolleh ziet Jan Schoonhoven te zien. Meerdere van onze kunstenaars hebben zich laten inspireren door de reliëfs en tekeningen van deze Delftse kunstenaar, met een prachtig resultaat. Loop voor of na uw bezoek aan het Prinsenhof gerust even binnen bij de Kunstsuper en bewonder deze unieke reliëfs, accessoires en andere objecten gemaakt van o.a. glas, hout en papier.

ARTIST IN THE SPOTLIGHT

Deze zomer staat het werk van Paul Bartels in de schijnwerpers. Naast schilderijen van acrylverf beschildert Paul ook verschillende keramieken objecten. Bij Kunstsuper vindt u nu een uitgebreide collectie van zijn kleurrijke en gedetailleerde werk. Ook exposeren we de tekeningen van kinderen die les volgden bij Marieke Thiescheffer aan de VAK. Het is de eerste keer dat zulke jonge kunstenaars een podium krijgen in de Kunstsuper en het is zeker een bezoek waard. De feestelijke opening vindt plaats op zondag 23 juli om 15.30 bij de Kunstsuper Delft. De kunstenaars zijn dan aanwezig om een toelichting te geven op hun werk.

Wij nodigen u van harte uit om de komende weken de Kunstsuper te bezoeken en hun werk te bezichtigen.

Je ziet altijd weer nieuwe dingen als je de Kunstsuper Delft binnenloopt. Vaak is er werk te zien van nieuwe deelnemers. Maar ook brengen de kunstenaars regelmatig nieuw werk en zorgt de styling voor een andere presentatie. Zo is het iedere keer de moeite waard om even een kijkje te nemen in de Kunstsuper Delft.